Godt i gang på Gran Canaria

Godt i gang på Gran Canaria

Har kommet meg ned til sommer og varme på Gran Canaria. Dro på tirsdag og er godt i gang med treningen. Den første uken bor jeg alene, mens fra neste uke kommer Granberg og Torp-Hansen ned.  Har trent de første øktene med noen hyggelige karer fra Plussbank. I går var det 4 timer og en styrkeøkt, mens jeg i dag tråkket 6 timer rolig langtur. I dag var også pulsen normal igjen, etter at den i går var unormalt høy pga varmen.

Det er 26-27 grader nede ved sjøen og i underkant av 20 grader oppe ved Ayacata. Alt ligger til rette for mye bra trening, og god restitusjon mellom øktene.

I morgen venter første intervalløkt. Da står 5x10min I3 på planen opp til Soria. Skal prøve å oppdatere bloggen jevnlig gjennom samlingen, så følg med! Jeg blir her frem til 22.des. Da venter julefeiring hjemme med familien.

bilde (15)

Bakken opp fra Mogandalen. En herlig klatring:)

Comments are closed.